Hos Nordic Linen tilbyder vi boligtekstiler i hør og uld, hvor høj kvalitet og håndværksmæssige detaljer er i højsædet. Vi har specialiseret os indenfor et bredt sortiment af hør, i et moderne design, der rammer den klassiske nordiske stil.

Vores koncept er, at det skal være nemt og overskueligt for dig, at handle hos Nordic Linen. Derfor kører vi med et fast sortiment af boligtextiler i hør og uld i klassiske farver, samt en mindre kollektion, der følger sæson og farver.

Hør duge i andre størrelser leverer vi efter aftale, og sammen med vores systuer, løser vi gerne specialopgaver.

Vores hørprodukter produceres i samarbejde med fabrikker og systuer i EU. Alle hørtextiler skæres manuelt og enkeltvis, for på denne måde sikrer vi, at produktet holder formen og ikke “skrider”efter vask.

Vores uldvarer er nøje udvalgte og ligeledes produceret i EU.

Lidt om hør…

Hør er verdens ældste naturmateriale.

Det vokser bedst i tempereret kystklima. Hør, sådan som den fremstilles hos vores producent, er 100% økologisk.

Hør har naturlige antibakterielle egenskaber og er ikke allergifremkaldende, hvilket gør det særligt velegnet som sengetøj, bad og beklædning. Det ånder, og beklædning i hør er kølig om sommeren og varm om vinteren.

Hør er desuden meget slidstærkt og smudsafvisende fra naturens hånd. Duge, viskestykker og servietter er derfor nemme at holde rene og pæne. Det er tidløst og eksklusivt.

Vask af hør

Hør tåler flittig vask og brug. Vi anbefaler vask ved højst 60 grader,  kun let tørretumbling eller slet ingen. Anvend vaskemiddel uden optisk hvidt og blegemiddel. Stryges i fugtigt tilstand, eller anvend dampstrygejern.

Inden første vask er det en god idé at lægge hørvaren i koldt vand et par timer, gerne natten over. Herved bevares fibrene intakte. Hør kryber ca. 5-8%, efter første vask.

Husk at bruge en professionel virksomhed til at vaske dine stoffer før brug, hvis du køber større mængder stof.

Om Hørtextiler